Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ!

11 кві 2022

З дня початку війни путінської росії проти нашої мирної країни, працівники виконавчого комітету Нетішинської міської ради, його структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради активно займаються різного роду волонтерською діяльністю. Окрім цього, кошти в сумі 651 тис 618 грн, вирахувані із заробітної плати, перераховані на допомогу Збройним Силам України.

398 тис 135 грн – сума коштів, зібрані готівкою. З них: 100 тис грн - закупівля транспортного засобу для наших воїнів, 37 тис 900 грн – закупівля продуктів харчування для надання допомоги Чернігову. 256 тис 890 грн було спрямовано на придбання 3 тепловізорних прицілів. Ще 90 тис грн надано нетішинським підприємцем Сергієм Вознюком. Загальна їхня вартість становить 9 510, 58 євро. Закуплені тепловізорні приціли в Чехії львівськими волонтерами на чолі з Орестом Степаняком. Ними ж було благодійно закуплено 3 акумулятори до тепловізорних прицілів.

Один тепловізорний приціл буде передано для спецпідрозділу СБУ, а 2 - для Збройних Сил України, що базуються на Хмельниччині, а нині перебувають на передових позиціях в зоні бойових дій.

На залишку не використаних готівкових коштів - 3 345 грн.

Відділ з організаційних питань