Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРОВЕДЕНО АКЦІЮ «ГОТУЄМО ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ»

31 сер 2022

Традиційно, перед початком нового навчального року службою у справах дітей виконавчого комітету міської ради в рамках виконання заходів Програми захисту дітей Нетішинської МТГ на 2020-2024 роки проводиться акція «Готуємо дітей до школи». Мета акції - допомога сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують соціальної підтримки, сім’ям, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, в підготовці дітей до школи.

Цього року на придбання подарункових наборів з канцелярським приладдям для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які потребують соціальної підтримки, з міського бюджету виділено 45 тис. грн. Подарункові набори отримали 90 таких дітей із 53 сімей.

Також з міського бюджету виділено 85 тис. грн для надання матеріальної допомоги опікунам, піклувальникам, прийомним батькам на придбання шкільної та спортивної форми для 52 учнів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

То ж нехай така підтримка і допомога дасть можливість дітлахам відчути радість зустрічі зі школою та впевненість у собі.

Служба у справах дітей