Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У 2023 РОЦІ

23 гру 2022

Сьогодні, у четвер, 22 грудня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на порядок денний якого було винесено 20 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.
Рішенням виконкому схвалено проєкт бюджету Нетішинської МТГ на 2023 рік. Він буде поданий міській раді для розгляду та затвердження в установленому порядку (депутати міської ради розглядатимуть його завтра, 23 грудня, на 32 пленарному засіданні).
Затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на 1 квартал 2023 року; надано дозвіл КП «ЖКО» на перепланування кімнати в гуртожитку та на безоплатну передачу майна (на суму 2, 2 тис. грн) Нетішинської МТГ з балансу КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» на баланс КП «ЖКО» у господарське відання.
Прийнято рішення про видалення зелених насаджень на вул. Енергетиків та буд. №7а на вул. Набережна, відповідно до актів обстеження зелених насаджень.
На засіданні виконкому було розглянуто «житлові» питання: про зміну статусу кімнат у гуртожитку, про надання житлових приміщень у гуртожитку, про квартирний облік, про передачу у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках, що належать до комунальної власності Нетішинської МТГ.
Прийнято рішення про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти в 2023 році. В зв’язку з подорожчанням харчової продукції, передбачено зростання вартості харчування на 30%. Оскільки актуальною є проблема належного електропостачання, то батькам буде запропонована гнучка система харчування дітей, яка передбачає індивідуальну вартість складових меню, а не загалом комплексного харчування. Таким чином, в батьків дошкільнят існуватиме можливість вибору.
Щодо безоплатного харчування дітей в 2023 році, то воно діятиме, як і в нинішньому році, для дітей 9 пільгових категорій.
Рішенням виконкому в 2023 році звільнено від плати за надання соціальних послуг, які надаються в Нетішинському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг), одиноких осіб похилого віку та одиноких осіб з інвалідністю, що не мають рідних, які повинні їм забезпечити догляд та допомогу і осіб з інвалідністю внаслідок Другої світової війни.
Низка питань порядку денного була присвячена захисту прав дітей: встановлення опіки над майном неповнолітньої; надання дозволу на укладення договору дарування частини приватної квартири, співвласником якої є малолітня дитина та ін.
Для 30 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Сума її становить від 3 до 10 тис. грн.
Відділ з організаційних питань