Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРИЗНАЧЕННЯ У ЗПО «ЦТКУМ» НОВИЙ ДИРЕКТОР

02 вер 2022

Відповідно до розпорядження міського голови Олександра Супрунюка, на посаду директора закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» призначено Сергія Шаправського (з випробувальним строком від 1 вересня до 30 листопада 2022 року включно, без конкурсного відбору, за строковим договором (контрактом), до призначення директора закладу за результатом конкурсу, але не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні).

Представили нового директора трудовому колективу заступник міського голови Василь Мисько та начальник управління освіти Ольга Бобіна.

Сергій Анатолійович Шаправський народився в 1981 році в Нетішині, в 1998 році закінчив Нетішинську ЗОШ №1, в 2004 році - НУ «Острозька академія». Магістр історії, кандидат історичних наук.

Працював вчителем історії в ЗОШ №1, директором Краєзнавчого центру, а більше 10-ти останніх років - викладачем в НУ "Острозька академія".

«Розвивати військово-патріотичний напрямок Центру через залучення якнайбільше учнівської молоді. Я повернувся практично в той самий колектив, з яким колись працював, професійний, дружний та креативний.. Дякую щиро Олені Олександрівні Матус за той визнаний рівень, який нині має Центр. Вона володіє величезним освітянським і управлінським досвідом, має беззаперечний авторитет серед колег і в громаді. Мені потрібні будуть її поради та підтримка, адже ми маємо одну мету. Разом працюватиме і надалі», - сказав Сергій Шаправський.

Відділ з організаційних питань