Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам з 1 травня 2022 року.

03 тра 2022

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 квітня 2022 р. № 457 „Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України” починаючи з 1 травня 2022 року допомога надається внутрішньо перміщеним особам, які перемістилися з території територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), а також внутрішньо переміщеним особам, у яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження і які подали заявку на відшкодування відповідних втрат, зокрема через Єдиний державний вебпортал електронних послуг.

Перелік територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), затверджений наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 25 квітня 2022 року № 75, а саме до цього переліку входять окремі громади семи областей: Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Харківської та Херсонської областей.

За додатковою інформацією звертатися до УСЗН виконавчого комітету Нетішинської міської ради (Незалежності, 29), телефон 9-05-33, 0987410379, або до центру надання адміністративних послуг  (вул. Курчатова, 1), телефон  9-11-66.