Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРИДБАНО ЖИТЛО ЗА СУБВЕНЦІЮ 2021 РОКУ ДЛЯ ОСОБИ ВІКОМ ВІД 18 ДО 23 РОКІВ

08 лис 2022

4 листопада під головуванням Василя Миська, заступника міського голови, відбулося засідання міської комісії з формування потреби у 2021 році в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

На порядку денному обговорювалось питання щодо надання дозволу на перерахування коштів із спеціального рахунку особи із числа дітей, позбавлених батьківського піклування (особа віком від 18 до 23 років), за договором купівлі-продажу житлового будинку з господарськими будівлями та земельною ділянкою, на якій він побудований, за рахунок грошової компенсації (субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам).

Рішенням комісії дозвіл був наданий. Житловий будинок загальною площею 47,4 кв.м, житловою площею 36,9 кв.м та земельна ділянка площею 0,25 га придбаний в с.Заруддя Дубенського району Рівненської області.

У 2021 році для 9 осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради, надана субвенція з державного бюджету, а саме, грошова компенсація на придбання житла. Наразі придбано 8 житлових приміщень. Проводиться робота щодо придбання ще одного житлового будинку для особи із числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Служба у справах дітей