Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРИДБАНО ЖИТЛО ЗА ДЕРЖАВНІ КОШТИ ОСОБІ ІЗ ЧИСЛА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

01 вер 2022

30 серпня 2022 року під головуванням Василя Миська, заступника міського голови, відбулося засідання міської комісії з формування потреби у 2021 році в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їхнього числа.
На порядку денному обговорювалось питання щодо надання дозволу на перерахування коштів із спеціального рахунку особи із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, за договором купівлі-продажу за рахунок грошової компенсації. Такий дозвіл був наданий. Особою із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, приватна квартира загальною площею 31,5 кв.м, житловою площею 17,3 кв.м, була придбана у с.Оженин Рівненського району Рівненської області.
Відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їхнього числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 р. № 615, особі із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, виплачена грошова компенсація, залежно від віку, а саме, для осіб віком від 18 до 23 років. Розмір її становить 418 тис. 841 грн.
Це шосте житло, яке придбано за рахунок субвенції 2021 року. Робота в цьому напрямку триває.
Служба у справах дітей