Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПОЛАМАЛИ, РОЗМАЛЮВАЛИ ТА ВИКРАЛИ...

04 лип 2022

Не довго раділи нетішинці, відпочиваючи на міському пляжі, встановленому та облаштованому питному фонтанчику. Сьогодні він вже не працює - викрадено кнопку крану. Куди злодій мав за мету викрадену річ пристосувати, то не відомо: в домашньому господарстві чи викрав просто задля понтів або розваги. А страждають від того нині, коли добряче припікає сонце і температура повітря за 30 градусів, відпочиваючі.
Але, як розповіла Марія Власюк, директор КП "Комфорт", це ще не всі "сюрпризи": на дитячому майданчику, що на міському пляжі поламано гойдалку. Перед початком пляжного сезону її було полагоджено закуплено обладнання для комфортного гойдання. Нині все воно вирвано.
"Страждають" і казкові фігури в "Диво парку". Не хочуть берегти їхню красу ні діти, ні дорослі: нівечать та обмальовують; лазячи по скульптурах, стирають фарбу. Працівники "Комфорту" вже декілька разів відмивали та зафарбовували надписи. Але через лічені дні вони з'являються знову...
Дуже прикро, що такими діями деякі нетішинці зводять нанівець працю комунальників та знищують те, що встановлено для комфортного відпочинку.
Відділ з організаційних питань