Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОСВІТНІЙ ІНВЕНТ «МОЖЕМО! ПЕРЕМОЖЕМО!»: ОСВІТЯНИ ЗАПОВНИЛИ СВОЇ ФОТОАЛЬБОМИ

28 вер 2022

ОСВІТНІЙ ІВЕНТ

«МОЖЕМО! ПЕРЕМОЖЕМО!»: ОСВІТЯНИ ЗАПОВНИЛИ СВОЇ ФОТОАЛЬБОМИ

У вівторок, 27 вересня, в Палаці культури відбулися дві освітянські події «Можемо! Переможемо!», на яких віншували працівників освітянської галузі Нетішинської міської територіальної громади з нагоди професійного свята.

Креативність та творчість, новизна підходу, оригінальність та нестандартність єднала ці дві події. З професійним святом їх вітали міський голова Олександр Супрунюк, начальник управління освіти Ольга Бобіна, голова профспілки працівників освіти Борис Шевчук, представники управління освіти. .

На івентах освітяни у незвичний спосіб заповнили чудовими світлинами в неповторній дизайнерській фоторамці 2 освітянські фотоальбоми; отримали за свою працю грамоти, дипломи та подарунки від виконавчого комітету міської ради, Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, управління освіти виконавчого комітету міської ради; керівники закладів – неповторні «статуетки Оскара» з попередньою презентацією - кому яка за номінацією; прикрасили білими стрічками, з неймовірним бажанням та мрією про перемогу, білу голубку – символу миру; переглянули невеликі відеофільми про незвичні підсумки своєї роботи, адже працівникам дошкільних, позашкільних закладів і загальної середньої освіти протягом минулого навчального року, окрім своїх безпосередніх головних обов’язків, довелось працювати кухарями та кондитерами, кур’єрами та продавцями, штукатурами, малярами та будівельниками, кравцями та швачками, художниками та дизайнерами – все в рамках волонтерського руху…

ЧАСТИНА І

На першому івенті з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля та Дня працівників освіти віншували працівників закладів дошкільної освіти.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління міський голова Олександр Супрунюк вручив грамоти виконавчого комітету Нетішинської міської ради вчителю-логопеду ЗДО№7 «Теремок» Катерині Габрук, сестрі медичній з дієтичного харчування ЗДО №6 «Веселка» Оксані Добринчук, вихователю ЗДО №№ «Дзвіночок» Валентині Доктор, вихователю ЗДО №2 «Казка» Ірині Кузьменко, двірнику ЗДО№7 «Оленка» Інні Лазаревській, завідувачу господарством ЗДО №9 «Пролісок» Людмилі Хуторянець, прибиральнику службових приміщень ЗДО №4 «Вогник» Софії Шимчук, завідувачу господарством ЗДО №8 «Золотий ключик» Людмилі Ятковській.

(Далі буде).

Відділ з організаційних питань