Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку (групи будинків) у місті Нетішин

02 гру 2022

Відповідно до вимог Закону України Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України від 13 червня 2016 року № 150, виконавчий комітет Нетішинської міської ради оголошує конкурс щодо призначення управителя багатоквартирного будинку (групи будинків) розташованих на території міста Нетішин, які не визначились з формою управління багатоквартирним будинком.

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Організатор конкурсу - виконавчий комітет Нетішинської міської ради;

Місцезнаходження: 30100, Україна, Хмельницька область, Шепетівський район, м.Нетішин, вулиця Шевченка, будинок 1.

2. Прізвище, посада та номери контактних телефонів осіб, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:

Хоменко Олена Василівна – перший заступник міського голови, голова конкурсної комісії, тел. (03842) 9-05-01;

Момотюк Ольга Михайлівна – головний спеціаліст відділу благоустрою та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Нетішинської міської ради, секретар комісії, тел. (03842) 9-02-51;

Чайковська Єлізавета Євгеніївна – начальник відділу благоустрою та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Нетішинської міської ради, тел. (03842) 9-02-51.

7. Критерії оцінки конкурсних пропозицій:

- ціна послуги, що включає відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» витрати на утримання багатоквартирного будинку, прибудинкової території, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної площі багатоквартирного будинку;

- рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою;

- наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);

- фінансова спроможність учасника конкурсу;

- наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

8. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання.

8.1. Для участі у конкурсі його потенційні учасники подають організатору конкурсу:

8.1.1. Заяву згідно з додатком 4, у якій зазначають: 

- фізичні особи підприємці – прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта);

- юридичні особи – повне найменування, код за ЄДРПОУ;

- документи, що засвідчують повноваження керівника чи представника учасника конкурсу;

- спосіб надання потенційному учаснику конкурсної документації: нарочно (із зазначенням номеру телефону для зв’язку з метою інформування заявника про можливість отримання конкурсної документації), електронною поштою (із зазначенням відповідної адреси електронної пошти), Укрпоштою (із зазначенням поштової адреси, на яку необхідно направити конкурсну документацію).

У цій заяві суб’єкт господарювання повинен зазначити про свій намір взяти участь у конкурсі.

До заяви додаються документи, які підтверджують наявність у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (для управителя – юридичної особи), або документи, що підтверджують проходження професійної атестації або наявність у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (для управителя – фізичної особи-підприємця).

Відомості, зазначені у заяві учасника конкурсу, перевіряє організатор конкурсу після їх надходження у порядку, встановленому частиною 7 статті 11 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань».

У разі, якщо учасником конкурсу у заяві зазначено недостовірну інформацію чи її виявлено під час перевірки відомостей, зазначених у заяві, заява учасника конкурсу відхиляється, про що організатор конкурсу повідомляє його у триденний строк.

8.1.2. У складі конкурсної пропозиції учасники подають оригінали або належним чином засвідчені учасником конкурсу копії наступних документів:

- документи, що засвідчують повноваження керівника чи представника учасника конкурсу;

- статут (положення чи інший установчий документ відповідно до законодавства) юридичної особи – учасника конкурсу;

- фінансовий звіт суб’єкта господарювання - учасника конкурсу за останній звітний період поточного року;

- виписка (витяг) з ЄДРПОУ з повною інформацією, що міститься в реєстрі;

- витяг з реєстру платників ПДВ (якщо учасник є платником ПДВ);

- витяг з реєстру платників єдиного податку (якщо учасник є платником єдиного податку);

- оригінал довідки Державної податкової служби про відсутність (наявність) заборгованості по обов’язкових платежах у бюджет, дійсна на час подання конкурсної пропозицій;

- довідка учасника довільної форми, що містить інформацію про рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою з наданням підтверджуючих документів;

- довідка учасника довільної форми, яка містить інформацію про наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);

- обґрунтований розрахунок ціни послуги з управління на кожний багатоквартирний будинок, що входить до об’єкта конкурсу, окремо згідно з додатком 5. Ціна на послугу має складатися з витрат на утримання багатоквартирного будинку (утримання спільного майна та прибудинкової території), поточний ремонт спільного майна та винагороду управителеві з розрахунку на 1 кв.м загальної площі (площі житлових та нежитлових приміщень) багатоквартирного будинку об’єкта конкурсу № 1.

Учасники конкурсу мають право, окрім передбачених конкурсною документацією, подавати у складі конкурсної пропозиції також інші документи, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).

8.2. Конкурсна пропозиція подається щодо кожного об’єкта окремо.

У разі якщо об’єктом конкурсу визначено групу будинків, розрахунок ціни учасник конкурсу подає у складі конкурсної пропозиції на кожний багатоквартирний будинок, що входить до об’єкта конкурсу, окремо.

Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу, які їх подали.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій.

Конкурсні пропозиції реєструються організатором конкурсу в окремому журналі обліку конкурсних пропозицій за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 13 червня 2016 року № 150. На запит учасника конкурсу організатор конкурсу протягом одного робочого дня з дня надходження запиту підтверджує надходження його конкурсної пропозиції із зазначенням дати та часу.

12. Дата огляду об’єктів конкурсу та доступ до них:

Доступ до об’єкту конкурсу (група будинків) № 1 та їх огляд буде проводитись у період з 12 грудня 2022 року по 23 грудня 2022 року від 10.00 до 16.00 години за попередньою домовленістю.

13. Інформація про наявність та загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій:

Загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій станом на 01 листопада 2022 року становить 1185299,11 грн., зокрема:

- вул.Набережна, 1 (наявний технічний паспорт), заборгованість споживачів на 01.11.2022 – 167601,28 грн.;

- вул.Набережна, 3 (наявний технічний паспорт), заборгованість споживачів на 01.11.2022 – 223047,20 грн.;

- вул.Набережна, 5 (наявний технічний паспорт), заборгованість споживачів на 01.11.2022 – 272669,53 грн.;

- вул.Набережна, 7 (наявний технічний паспорт), заборгованість споживачів на 01.11.2022 – 337035,50 грн.;

- вул.Варшавська, 9 (наявний технічний паспорт), заборгованість споживачів на 01.11.2022 – 184945,60 грн.;

Невиконані зобов’язання щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у разі перерви в їх наданні, ненадання або надання не в повному обсязі – відсутні.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою організатору конкурсу у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

Конкурсна пропозиція подається/надсилається учасником конкурсу на адресу: 30100, Україна, Хмельницька область, Шепетівський район, м.Нетішин, вулиця Шевченка, буд.1, виконавчому комітету Нетішинської міської ради.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

до 16.00 год. 04 січня 2023 року.

Способи та місце отримання конкурсної документації:

Конкурсна документація надається особисто, електронною поштою або надсилається поштою організатором конкурсу його учаснику протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації.

У випадку виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації (сигнал повітряної тривоги, аварійне вимкнення електропостачання, тощо), терміни та строки, визначені у конкурсній документації можуть бути змінені або перенесені.

 

 

Додаток 4

до Конкурсної документації для проведення

конкурсу з призначення управителя

багатоквартирного будинку (групи будинків) у м.Нетішин

 

 

Голові конкурсної комісії

_______________________

 

ЗАЯВА
на участь у конкурсі з призначення управителя

багатоквартирного будинку
 
Я/Ми,_____________________________________________________________,
(фізичні особи-підприємці – прізвище, ім’я  по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта), юридичні особи – повне найменування, код за ЄДРПОУ)


що зареєстрований (і)________________________________________________,

___________________________________________________________________

         (юридична та поштова адреси, засоби зв’язку, електронна пошта)

 

заявляю (-ємо) про участь у конкурсі з призначення управителя багатоквартирного будинку (групи будинків), що входить до об’єкта конкурсу:____________________________________________________ 

                                       (найменування об’єкта конкурсу)


конкурсну документацію прошу (симо)  надати ___________________________________________________________________

       (спосіб надання конкурсної документації: поштою чи особисто )

 

 

            З  метою проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку (групи будинків) та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», даю згоду на обробку персональних даних.
 

 

                                                                                               _________________________

дд/мм/рр.                                                                               підпис (ініціали, прізвище)

 

Посилання на скачування документа