Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

МЕДИЦИНА: ОБГОВОРИЛИ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МЕДЗАКЛАДУ

25 лип 2022

У четвер, 20 липня, до КП НМР «СМСЧ м. Нетішин» завітали директор департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної військової адміністрації Олександр Завроцький та директор Хмельницької обласної лікарні Яків Цуглевич. Метою їхнього приїзду було знайомство з роботою медичного закладу.

Відбулась нарада за участю міського голови Олександра Супрунюка, секретаря міської ради Івана Романюка, заступника міського голови Василя Миська, директора КП НМР «СМСЧ м. Нетішин» Василя Пословського та інших керівників нетішинських медичних закладів. Йшлося на ній про перспективи розвитку та проблемні питання медичної галузі області та Нетішинської міської територіальної громади зокрема, окреслено шляхи їхнього вирішення.

«Сьогодні з фінансуванням медичної галузі виникає багато проблем, але наявність потужного підприємства Хмельницької АЕС дасть змогу належно розвиватись медицині в Нетішинській громаді. Контингент атомників потребує постійно відповідного обслуговування, особливо диспансерного, бо вони працюють у відповідних умовах», - сказав Олександр Завроцький. Він також зазначив, що СМСЧ Нетішна має хороші показники, а її керівництву не байдуже, яким буде завтрашній день медзакладу.

Відділ з організаційних питань