Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ (продовження) ВІДДІЛИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

15 лют 2022

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Упродовж 2021 року ЦНАП забезпечував реалізацію державної політики у сфері надання адміністративних послуг, зокрема, у питаннях з підвищення рівня якості надання електронних та адміністративних послуг, розвитку електронної інформаційної взаємодії центру із суб’єктами надання адміністративних послуг, розширення функцій центру та переліку послуг, які надаються через ЦНАП.

Впроваджено програмний комплекс «Соціальна громада». У ЦНАПу Нетішина та територіальному підрозділі в с. Старий Кривин забезпечено підключення уповноважених осіб для роботи в програмі. Від березня 2021 р. прийом звернень громадян для отримання адміністративних послуг соціального характеру здійснюється виключно через ПК «Соціальна громада» .

Від червня 2021 р. у ЦНАПі для ідентифікації особи та отримання адміністративних послуг використовуються електронні паспорти та інші документи у застосунку «Дія» (шерінг документів).

Здійснено організаційні та технічні заходи щодо реалізації проєкту реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання в електронній формі. Створено, ведеться та адмініструється реєстр територіальної громади - інформаційно-телекомунікаційної системи, призначеної для обробки інформації та відомостей про зареєстроване (задеклароване) місце проживання, зняте з реєстрації місце проживання, інші відносини у сфері надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб.

Від жовтня 2021 р. адміністратори ЦНАПу зареєстровані користувачами Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва та здійснюють прийом документів щодо будівельної діяльності виключно через Портал ЄДЕССБ.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, отримано субвенцію з державного бюджету на розвиток ЦНАПів у сумі 213 тис. грн, додатково з місцевого бюджету виділено ще 142 тис. грн. За рахунок цих коштів було здійснено придбання комп’ютерної техніки на модернізацію та оновлення технічної бази ЦНАПу.

З бюджету громади виділено кошти у сумі 226 400 грн на придбання та встановлення програмно-апаратного комплексу TOPPAN для надання адміністративних послуг з державної реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія. Від листопада забезпечено надання адміністративних послуг із реєстрації нових транспортних послуг та із заміни посвідчення водія.

 

ВІДДІЛ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА

Протягом 2021 року: підготовлено 834 проєкти рішень із земельних питань, прийнято 736 рішень, передано у власність громадян 172 земельні ділянки (51 земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства, 12 - для будівництва індивідуальних гаражів, 44 - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (8 з них -для учасників бойових дій); 65 - для індивідуального садівництва).

Складено 14 протоколів комісії з розгляду земельних спорів щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, та додержання громадянами правил добросусідства на території Нетішинської МТГ.

Укладено 12 нових договорів оренди землі та 44 додаткових угоди до договорів оренди земельних ділянок (припинення, поновлення, внесення змін).

Складено 40 актів обстеження зелених насаджень. Підготовлено та прийнято 4 рішення виконавчого комітету міської ради щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на території громади.

 

ВІДДІЛ ЕКОНОМІКИ

У 2021 році: -надано допомогу 11 суб’єктам господарювання за рахунок коштів бюджету Нетішинської МТГ щодо часткового відшкодування вартості РРО на суму 59 тис.363 грн; -виплачено за рахунок коштів бюджету Нетішинської МТГ для 202 застрахованих осіб допомогу на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів у розмірі 1тис. грн, у тому числі 67 найманим працівникам, 135 фізичним особам-підприємцям (загальна сума цих виплат склала 202 тис. грн); -надано допомогу 46 суб’єктам господарювання щодо відшкодування єдиного податку для платників другої групи на суму 23 тис. 520 грн; -утворено 4 наглядових ради у комунальних підприємствах міської ради: «ЖКО», «Благоустрій», «Комфорт», «СМСЧ м.Нетішин».

Зареєстровано на онлайн платформі Міністерства розвитку громад і територій України «Державний фонд регіонального розвитку» 3 проєкти: -нове будівництво закладу дошкільної освіти (ясла-садок) по вул. Енергетиків; еконструкція будівлі центру соціальних служб для молоді під будівлю позашкільного навчального закладу по пр. Курчатова, 8; удівництво міського парку культури та відпочинку в м.Нетішин Хмельницької області.

У результаті проєкт «Нове будівництво закладу дошкільної освіти (ясла-садок) по вул. Енергетиків в м.Нетішин Хмельницької області» включено в програму Президента України «Велике будівництво».

 

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ТОРГІВЛІ ТА ЗАКУПІВЕЛЬ

У 2021 році відділом здійснено7 процедур спрощених закупівель на загальну суму 805 500 грн; оголошено 7 процедур відкритих торгів, з яких відбулося 3 ( 2 228 435 грн): виготовлення топографічного плану для ведення містобудівного кадастру на територію Нетішинської МТГ; розробка та наповнення геоінформаційної системи містобудівного кадастру; придбання системи відеоспостереження.

Проведено 5 переговорних процедур (1 036 657 грн), за результатами яких придбано та встановлено програмно-апаратний комплекс ТОППАН для надання адміністративних послуг з державної реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчень водія.

Опубліковано в системі Прозорро 547 прямих договорів (3 096 890грн) для забезпечення діяльності виконавчого комітету та Нетішинської МТГ, зокрема укладено 2 договори на відшкодування вартості препаратів  інсуліну хворим на цукровий діабет ( 323 600 грн).

Здійснено 78 процедур моніторингу цін на основні продукти  харчування об’єктів торгівлі Нетішинської МТГ; надано 42 консультації з питань захисту прав споживачів за зверненнями  споживачів та суб’єктів господарювання; встановлено за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи 7 обʼєктів торгівлі та ресторанного господарства; надано одноразові погодження на тимчасове розміщення 11 обʼєктів дрібнороздрібної торгівлі; здійснено обстеження 42 об’єктів торгівлі за зверненнями Славутського РУГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області щодо дотримання протиепідемічних вимог з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19 та відвідано за місцем здійснення діяльності 117 субʼєктів господарювання; здійснено 15 планових перевірок об’єктів торгівлі та сфери обслуговування (складено 2 протоколи про адмінправопорушення); здійснено обстеження 3 об’єктів торгівлі щодо дотримання законодавства під час продажу спиртних напоїв; надано 8 консультацій за усними зверненнями громадян.

 ( Далі буде).

 Виконавчий комітет