Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

17 лют 2022

(продовження)

ВІДДІЛИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ  МІСЬКОЇ РАДИ

 

АРХІВНИЙ ВІДДІЛ

У відділі зберігаються: документи постійного зберігання 33 фондів: 18 - юридичних осіб, 10 - ліквідовані установи, 5 фондів - особового походження,  документи з кадрових питань (особового складу) ліквідованих підприємств - 75 фондів.

Проведено перевірку наявності, стану та руху фонодокументів - 202 одиниць зберігання (записи сесій міської ради). Проводилась робота з описування фонодокументів (зберігаються на компакт-дисках) - записи сесій Нетішинської міської ради VI скликання за 2014-2015 роки (доповнення за 2013 рік).

Фонд поповнився на 5 одиниць зберігання (містять 12 документів).

Прийнято на збереження 380 справ постійного зберігання від юридичних осіб.

У 2021 році більшість установ упорядкували справи до 2018-2020 років включно.

Протягом року надавалась практична і методична допомога установам і підприємствам, у яких відбувалась ліквідація (КТВП  «Міськторг», Нетішинська МТВК).

Надано допомогу у створені, перевірці та формуванні 17 номенклатур справ, 5 положень про ЕК, 6 положень про архівний підрозділ, 5 історичних довідок та доповнення до них, 3 інструкції з ведення діловодства

У 2021 році виконано 289 запитів, видано 233 архівних довідки, 66 архівних витягів та 30 архівних копій, надано 12 інформацій щодо неможливості видачі документів та подальших звернень в інші заклади.

 

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Основним завданням відділу є безпосереднє керівництво діяльністю у сфері цивільного захисту в Нетішинській міській ТГ. Відділ є секретаріатом Нетішинської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС). Протягом 2021 року підготовлено та проведено 16 засідань комісій.

Підготовлено та проведено штабне навчання щодо безаварійного пропуску на водних об’єктах льодоходу та весняного паводку з відпрацюванням планів взаємодії зі спеціалізованими службами ЦЗ, штабне навчання з органами управління та силами ЦЗ Нетішинської міської ланки  з підготовки до осінньо-зимового періоду.

Проведено 14 спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту в установах, підприємствах та організаціях. Прийнято участь у щоквартальних перевірках обласної системи оповіщення та оповіщення населення.

У 2021 р. у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області пройшли навчання 11 осіб з числа керівних кадрів і фахівців ЦЗ громади; 71 особа - в навчально-консультаційному пункті м.Нетішина.

Розроблено новий План евакуації (тимчасового відселення) населення Нетішинської МТГ.

У зв‘язку з введенням в Україні режиму стану надзвичайної ситуації державного рівня, пов‘язаної з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, з 27 березня 2020 року утворений штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру, тому значною мірою робота відділу з питань ЦЗ була спрямована на роботу в штабі.

 З березня 2020 року, щоденно, включаючи вихідні та святкові дні, подається узагальнююча інформація до обласного штабу ліквідації наслідків НС. Щоденно ведеться документація штабу.

( Далі буде).

Виконавчий комітет