Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: УПРАВИТЕЛЬ У ГУРТОЖИТКАХ БУДЕ ВИЗНАЧЕНИЙ ЗА РЕЗУЛЬТАТОМ КОНКУРСУ

23 вер 2022

Вчора, 22 жовтня, під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На засідання було винесено 20 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Внесено зміни до бюджету Нетішинської МТГ на 2022 рік (згідно з бюджетними запитами головних розпорядників коштів бюджету пропонувались зміни та переміщення бюджетних призначень).

На засіданні виконкому прийнято рішення про організацію проведення конкурсу щодо призначення управителя тих багатоквартирних будинків, в яких співвласниками не створено об’єднання співвласників та не прийнято рішення про форму управління будинком. Виконавчий комітет міської ради визначено організатором конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків, створено конкурсу комісію та затверджено Положення про конкурсну комісію. Щодо переліку будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, то їх налічується 5: вул. Набережна, 1, 3, 5, 7, вул. Варшавська ,9 – всі будинки є гуртожитками.

Рішенням виконкому внесено зміни до міської комплексної програми «Турбота»: виникла необхідність збільшення обсягу фінансування заходу програми про забезпечення перевезення осіб з нирковою недостатністю на процедури гемодіалізу (штучної нирки) в спеціальні медичні заклади через зростання вартості пального та збільшення кількості осіб, які потребують процедури гемодіалізу.

Створено комісію щодо безоплатної передачі на баланс КП «Благоустрій» об’єктів Нетішинської МТГ, які перебувають у комунальній власності (попередньо рішенням міської ради ці об’єкти були прийняті у комунальну власність з балансу ДП НАЕК «Енергоатом»): майданчик для проведення культурно-масових заходів («вертолітний» майданчик), елементи благоустрою міського кладовища, проїзні частини під’їзних доріг: №2 - від автодороги № 1 до АТП ПАТ «УБ ХАЕС» та №13 - від автодороги №1 до піонерної бази;

Серед прийнятих рішень: затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на IV квартал 2022 року; взято до відома інформацію про хід виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарствам та об’єктів соціальної сфери Нетішинської МТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року; внесено зміни до попереднього рішення виконкому про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти у 2022 році; затверджено контингент учнів та фактичну мережу класів мистецьких шкіл Нетішинської МТГ на 2022/2023 рік; прийнято рішення про оголошення аукціону на продовження договору оренди з чинним орендарем; надано КП «ЖКО» право використання декількох кімнат у гуртожитку (просп. Незалежності, 10) для тимчасового розміщення громадян зі встановленням плати; відповідно до акта обстежень дозволено видалення зелених насаджень на вул. Перемоги в Старому Кривині та на території міста; декілька рішень стосувались захисту прав дітей.

Для 22 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань