Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ РІШЕННЯ ПРИЙНЯТІ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

30 жов 2022

У четвер, 27 жовтня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 16 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської територіальної громади.
Рішенням виконкому схвалено звіт про виконання бюджету громади за січень-вересень 2022 року та внесення змін на 2022 рік.
Внесено зміни до попереднього рішення виконкому щодо Порядку створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їхніх наслідків у Нетішинській МТГ. Також внесено зміни ряду місцевих програм: щодо забезпечення казначейського обслуговування на території Нетішинської МТГ на 2022 рік; «Турбота» на 2020-2022 роки; підтримки постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції бійців-добровольців антитерористичної операції та їхніх сімей, а також мобілізованих на військову службу осіб на період воєнного стану, на 2020-2022 роки.
Погоджено інвестиційну програму ВП «ХАЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2023 рік. Її виконання сприятиме надійному забезпеченню роботи систем видобування підземних вод, водопостачання, водовідведення стічних вод.
Надано згоду управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради на припинення будівельних робіт з капітального ремонту будівлі ЗДО № 7 "Оленка" (заміна вікон і дверей на металопластикові, лінолеуму, світильників). Наступним пунктом цього ж рішення надано згоду управлінню капітального будівництва на розірвання договору підряду, укладеного з ТОВ «Техномаркет».
При виконавчому комітеті міської ради утворено комісію з розгляду питань щодо присвоєння звання України «Мати-героїня», затверджено Положення про комісію та її склад.
Декілька рішень виконкому стосувались видалення зелених насаджень на території міста ( на підставі попереднього акта обстежень відповідної комісії): на території ліцею № 1, поблизу буд. № 2 по вул. Шевченка, поблизу буд. № 3 та № 27 по просп. Незалежності.
Рішенням виконавчого комітету для 12 мешканців територіальної громади надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі складним матеріальним становищем (розмір становить від 3 до 10 тис. грн).
Відділ з організаційних питань