Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому ПІДТРИМАНО ПРОПОЗИЦІЮ ГРОМАДЯН ПРО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦІ ВИСОЦЬКОГО

10 гру 2022

У четвер, 8 грудня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На розгляд було винесено 18 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

Рішенням виконкому затверджено план діяльності виконавчого комітету Нетішинської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік.

Затверджено порядок часткової компенсації вартості генераторів в умовах воєнного стану (як відомо, на позачерговій сесії міської ради від 6 грудня прийнято місцеву програму, яка передбачає надання грошової допомоги на часткову компенсацію вартості закупівлі генераторів для фізичних осіб-підприємців, власників домоволодінь, ОСББ та управителів багатоквартирних будинків Нетішинської МТГ за рахунок коштів бюджету громади).

Надано згоду ОСББ «Енергетиків 2/12» на облаштування кишені для тимчасової зупинки автомобілів за кошти співвласників будинку на об’єкті благоустрою Нетішина з дотриманням охоронної зони, відповідно до поданих ескізних пропозицій

Підтримано колективну пропозицію громадян щодо перейменування вулиці Висоцького на вулицю Василя Стуса. Отже, відповідно до рішення виконкому, буде проведено колективне обговорення щодо перейменування вулиці. За його результатом міським головою буде підготовлено подання до Нетішинської міської ради. Остаточне рішення прийматиметься депутатами міської ради.

Відповідно до рішення виконкому безоплатно передано: від управління капітального будівництва виконавчого комітету в оперативне управління освіти - додаткові мережі системи протипожежного захисту та системи вентиляції найпростішого укриття Будинку дитячої творчості; з балансу КП «ЖКО» на баланс КП «Благоустрій» у господарське відання майно на суму 18, 3 тис. грн.

Прийнято рішення про видалення зелених насаджень відповідно до актів обстежень: провулок Миру, 14; у районі СГТ «Заозерне»; на території ліцею №1.

Декілька питань порядку денного стосувались захисту прав дітей та забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків.

Рішенням виконавчого комітету для 25 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу.

Відділ з організаційних питань