Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

 ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПРИЙНЯТО СОЦІАЛЬНИЙ ПАКЕТ РІШЕНЬ НА ВИКОНАННЯ МІСЦЕВОЇ ПРОГРАМИ «ТУРБОТА»

У четвер, 13 січня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 41 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

 Рішенням виконкому визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в Нетішині у IV кварталі 2021 року в розмірі 356,08 грн.

Внесено зміни до реєстру учасників програми «Муніципальне житло Нетішинської МТГ на 2017-2027 роки». Причина цьому – поліпшення житлових умов учасниками програми. Також наступним рішенням затверджено реєстр учасників програми VI черги.

Надано згоду ОСББ «8 Мир» на розширення існуючого місця для стоянки транспортних засобів на об’єкті благоустрою Нетішина силами співвласників  багатоповерхового будинку в районі буд. №8 по пров. Миру, відповідно до поданих ескізних пропозицій.

Відповідно до попередніх актів обстежень, були прийняті рішення про видалення зелених насаджень на визначених прибудинкових територіях та території Нетішина.

Визначено на 2022 рік види суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне  стягнення у вигляді оплачуваних суспільно корисних робіт. Також затверджено на 2022 рік перелік підприємств  для виконання порушниками оплачуваних суспільно корисних робіт: КП «Благоустрій» та КП «Комфорт».

На засіданні виконкому було розглянуто декілька житлових питань: зміни статусу кімнат у гуртожитках; надання квартири та житлових приміщень у гуртожитках з фонду житла для тимчасового проживання громадян; передачі у власність громадян житлових приміщень  у гуртожитках, що належать до комунальної власності Нетішинської МТГ; квартирного обліку.

Внесено зміни до складу координаційної ради з питань охорони здоров’я та до складу координаційної ради з питань реалізації молодіжної політики розвитку фізичної культури та спорту при   виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

На засіданні  виконкому було прийнято 14 соціальних рішень, пов’язаних з виконанням міської програми «Турбота»: про забезпечення відшкодування вартості витрат на проходження громадянами окремих пільгових категорій дороговартісного обстеження (комп’ютерної томографії); про підвезення до місця і додому школярів, які потребують корекції фізичного та (або) розумового (психічного) розвитку та навчаються в КЗ «Острозька спеціальна школа № І-ІІІ ступенів» та КЗ «Острозька спеціальна школа №2 І-ІІ ступенів»; про забезпечення перевезення у спеціальні медичні заклади та додому осіб з нирковою недостатністю, які потребують процедури гемодіалізу (штучної нирки); про забезпечення пільгового проїзду окремих категорій громадян на міських  та приміських автобусних маршрутах  залізничним транспортом у приміському сполученні; про відшкодування витрат за надані пільги з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян; про забезпечення часткового відшкодування витрат з оплати електроенергії особам з інвалідністю І групи та дітям з інвалідністю, які проживають в приватних будинках; про забезпечення часткової компенсації витрат окремим категоріям громадян на підключення до водогону у садибній забудові Нетішина; про надання одноразової грошової допомоги окремим категоріям соціально незахищених громадян для компенсації витрат на сплату внесків на здійснення капітальних ремонтів багатоквартирних житлових будинків та ліфтів; про надання особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю пільг щодо оплати послуг з управління/внесків на управління багатоквартирним будинком; про часткове відшкодування витрат особам з інвалідністю для придбання засобів особистої гігієни; про організацію поховання окремих категорій громадян; про організацію харчування дітей (осіб) у Нетішинському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Мрія»; про забезпечення соціально незахищених жителів громади хлібобулочними виробами та безкоштовними продуктовими наборами; про відшкодування витрат на надані послуги  з безкоштовного зубопротезування пільгових категорій громадян.

 Декілька прийнятих на засіданні виконкому рішень  були присвячені захисту прав дітей: про визначення способів участі батьків у вихованні малолітніх дітей та припинення функціонування прийомної сім’ї.

 Прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги для 11мешканців територіальної громади, в зв’язку з лікуванням або зі скрутним матеріальним становищем.

 Відділ з організаційних питань