Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ЗАТВЕРДЖЕНО ЗАОХОЧУВАЛЬНІ ВІДЗНАКИ ДЛЯ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

27 тра 2022

У четвер, 26 травня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на розгляд якого було винесено 22 питання, що стосувались різних сфер діяльності Нетішинської МТГ.
Було схвалено звіт про виконання бюджету громади за січень-березень 2022 року та внесення змін до бюджету на 2022 рік.
Рішенням виконкому на період воєнного стану в Україні призупинено прийом документів та розгляд поданих пакетів документів у 2022 році від потенційних учасників Програми співфінансування проєктів у сфері капітальних ремонтів житлового фонду та благоустрою Нетішинської МТГ на 2021-2023 роки (рішення 6 сесії міської ради VIII скликання від 5 лютого 2021 року).
Надано дозвіл на переведення нежитлового приміщення у житлове та на перепланування 2 кімнат у гуртожитку по просп. Незалежності. Прийнято рішення про видалення зелених насаджень на території КП НМР «СМСЧ м. Нетішин» відповідно до акта обстежень.
Внесено зміни та доповнення до попереднього рішення виконкому про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти у 2022 році: харчуватимуться безкоштовно діти, батьки яких є учасниками бойових дій або ж несуть службу в зоні бойових дій, діти з числа внутрішньо переміщених осіб та діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.
Відповідно до рішення виконкому утворено комісію з відзнак дітей та молоді, фахівців галузей освіти, культури і спорту при виконавчому комітеті міської ради, затверджено її персональний склад та положення про комісію. Заохочувальними відзнаками для дітей та молоді відтепер будуть: стипендія, премія «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя», премія «За вагомий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху у Нетішинській МТГ», одноразова грошова винагорода.
Утворено організаційний комітет з відзначення у Нетішинській МТГ Міжнародного дня захисту дітей, затверджено його персональний склад, заходи та кошторис видатків.
Серед прийнятих рішень: внесено зміни до Порядку надання одноразової грошової допомоги, до Порядку часткового відшкодування витрат особам з інвалідністю для придбання засобів особистої гігієни.
Для 18 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем.
Відділ з організаційних питань