Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ВИЗНАЧЕНО СПИСОК УПОВНОВАЖЕНИХ ОСІБ ДЛЯ СКЛАДАННЯ АДМІНПРОТОКОЛІВ

10 лют 2022

Сьогодні, 10 лютого,  під головуванням Івана Романюка, секретаря міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На розгляд було винесено 21 питання, що стосувалось різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської територіальної громади.

Рішенням виконавчого комітету було схвалено звіт про виконання бюджету територіальної громади за січень-грудень 2021 року та проєкт внесення змін до бюджету на 2022 рік. Ці два рішення далі розглядатимуться на сесії міської ради, яка відбудеться завтра, 11 лютого.

 Безоплатно передано в оперативне управління завершених улаштувань систем протипожежного захисту будівель закладів дошкільної освіти № 8, 9, Старокривинського будинку культури та завершеної капітальним ремонтом пожежної сигналізації та системи оповіщення в приміщеннях Палацу культури.

Було прийнято рішення про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення в різних сферах: архівного фонду, правил користування енергією, ветеринарно-санітарних правил, сільському господарстві, житлово-комунального господарства, житлових прав громадян, порушення  правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями, порушення норм і правил у сфері благоустрою, порушення паркування транспортних засобів, порушення правил тримання собак і котів, порушення у галузі торгівлі, громадського харчування, сфери послуг, у галузі фінансів і підприємницької діяльності, за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, за порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, за порушення правил щодо карантину людей і т.ін.

Безоплатно передано з балансу Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на баланс КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» установку механотерапевтичну «ОРМЕД-ТРАКЦІОН» вартістю 169 тис. грн.

Рішенням виконкому призначено в 2022 році щомісячну адресну грошову допомогу для 3 медичних працівників для часткового покриття витрат за їхнє проживання в орендованому житлі. Щомісячна сума виплати для кожного становить 3 тис. грн.

Прийнято рішення про забезпечення учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, які зареєстровані та/або проживають на території Нетішинської МТГ безкоштовним санаторно-курортним лікуванням,  затверджено порядок такого забезпечення.

 Надано одноразову грошову допомогу на лікування для 14 мешканців територіальної громади. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Серед прийнятих рішень: взято до відома інформацію про стан військового обліку на території Нетішинскої МТГ за 2021 рік та затверджено перелік заходів щодо поліпшення стану військового обліку у 2022 році; передано у приватну власність громадян 4 приміщення у гуртожитках міста, які використовувались ними на умовах найму; визначено території обслуговування і закріплено їх за закладами дошкільної та загальної середньої освіти Нетішинської МТГ.

 Відділ з організаційних питань