Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

31 сер 2022

ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ШТУЧНЕ ЗАРИБНЕННЯ ДРЕНАЖНО-ОБВІДНОГО КАНАЛУ
У вівторок, 30 серпня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено питання, які стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.
Враховуючи вимоги Постанову Кабінету Міністрів № 252 від 11 березня 2022 року «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», внесено зміни до бюджету Нетішинської МТГ на 2022 рік. Цьому рішенню передували затверджені рішенням виконкому зміни до ряду місцевих програм: благоустрою; заходів національного спротиву; розвитку цивільного захисту; забезпечення казначейського обслуговування; підтримки постраждалих учасників Революції Гідності; учасників антитерористичних операцій, бійців-добровольців антитерористичних операцій та їхніх сімей. Відповідно до змін до бюджету, серед іншого, передбачено кошти для КП «Благоустрій» на придбання трактора з навісним обладнанням, технічної солі для посипання доріг у зимовий період, робочих костюмів (програма благоустрою). Також, передбачено кошти на придбання транспортних засобів, обладнання та предметів довгострокового користування (програма заходів національного спротиву), 5 сирен оповіщення повітряної тривоги та 5 приладів віддаленого керування системи оповіщення повітряної тривоги (комплексна програма розвитку цивільного захисту); на проектні роботи з облаштування найпростішого укриття в підвальному приміщенні ліцею №2; на проектні роботи та виконання робіт з облаштування системи вентиляції укриття в підвальному приміщенні БДТ та ін..
Схвалено звіт про виконання бюджету громади за січень-червень 2022 року.
Рішенням виконкому погоджено ВП ХАЕС інвестиційну програму в сфері теплопостачання на період від 1 жовтня 2022 року до 30 вересня 2023 року.
Прийнято рішення виконкому про штучне зарибнення дренажно-обвідного каналу. Виконання робіт доручено КП «Благоустрій». В цьому ж рішенні зазначено: «КП НМР «Благоустрій» звернутися до органу рибоохорони з метою встановлення тимчасової заборони на вилов риби в технічній водоймі «Дренажно-обвідний канал» у зв’язку зі штучним зарибненням та до відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області з метою забезпечення контролю за дотриманням встановлених обмежень».
Відповідно до попередніх актів обстежень, прийнято рішення про видалення зелених насаджень на території ЗДО №6, на вул. Мічуріна в с. Старий Кривин, поблизу буд. №11 на вул. Варшавська.
Утворено та затверджені склади організаційних комітетів та затверджені заходи з підготовки та відзначення Дня фізичної культури і спорту у Нетішинській МТГ та Дня міста.
Встановлено щорічну плату за навчання у мистецьких школах: художній та школі мистецтв. При цьому звільнятимуться від плати за навчання діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-інваліди, діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, діти, батьки яких є учасниками бойових дій та діти, які є внутрішньо переміщеними особами.
Серед прийнятих рішень: надано дозвіл КП «ЖКО» на перепланування 3-х кімнат в гуртожитку, що на просп. Незалежності, 10; утворено комісію з безоплатної передачі в оперативне управління завершеної капітальним ремонтом частини будівлі (дах, утеплення зовнішніх огороджувальних конструкцій, блискавкозахист) міського Будинку культури на вул. Солов’євська; доручено КП «Комфорт» організацію благоустрою та утримання території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Кривинський»; вилучено з оперативного управління КНП НМР «Центр ПМСД» та безоплатно передано на баланс Фонду комунального майна м. Нетішина, в оперативне управління, комунальне майно - нежитлове приміщення на просп. Незалежності, 31; безоплатно передано транспортний засіб - автобус KAROSA з балансу виконавчого комітету на баланс КП «Благоустрій»; внесено зміни до персонального складу декількох комісій, які діють при виконавчому комітеті; надано дозволу ТОВ «Сільпо-Фуд» на розміщення зовнішньої реклами; захисту прав дітей.
Надано дружині загиблого військовослужбовця одноразову грошову допомогу в розмірі 50 тис. грн на забезпечення його поховання, відповідно до Порядку надання одноразової грошової допомоги на забезпечення поховання військовослужбовців під час дії воєнного стану, затвердженого рішенням виконкому від 19 травня 2022 року. Окрім цього, на засіданні виконкому було прийнято рішення про додаткове виділення одноразової грошової допомоги в розмірі 10 тис. грн для поліпшення матеріального становища сімей загиблих військовослужбовців – буде виплачена для сімей чотирьох загиблих військовослужбовців з початку повномасштабної війни.
Рішенням виконкому для 21 мешканця Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.
Відділ з організаційних питань