Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПІДТРИМАНО ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ

24 чер 2022

Вчора, 23 червня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 30 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

Рішенням виконкому внесено зміни до бюджету Нетішинської міської територіальної громади на 2022 рік. Стосувались вони, в першу чергу, освітянської галузі: в межах галузі здійснено переміщення бюджетних призначень для покращення матеріально-технічної бази ЗОШ №1, яку рішенням міської ради, в рамках трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Нетішинської МТГ, визначено як ліцей.

Окрім цього, з метою надання матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які опинились в складних матеріальних умовах, проведено перерозподіл коштів для управління соціального захисту (123 тис. грн.). Затверджено порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств територіальної громади та інструкцію щодо порядку складання, виконання, внесення змін до річного фінансового плану.

Підтримано пропозиції ініціативної групи депутатів Нетішинської міської ради та старости Старокривинського старостинського округу щодо перейменування вулиць. У Нетішині: проспект Курчатова - на проспект Героїв України, вулицю Михайлова - на вулицю Каштанову; в селі Старий Кривин: вулицю Мічуріна -  на вулицю Козацька, провулок Мічуріна на провулок Козацький, вулицю Чкалова та вулицю Героїв України, провулок Чкалова - та провулок Героїв України. Прийнято рішення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць. За його результатами міським головою буде підготовлене відповідне подання до міської ради.

Рішенням виконкому утворено комісію з безоплатної передачі в оперативне управління завершеної капітальним ремонтом частини будівлі ЗОШ №4 ( частина захисної споруди цивільного захисту) та затверджено її склад.

Взято до відома інформацію про підсумки проходженння опалювального сезону 2021/2022 року та визнано задовільною роботу підприємств Нетішинської МТГ, що здійснюють свою господарську діяльність у сфері житлово-комунального господарства з проходження опалювального сезону: ВП ХАЕС, КП «ЖКО», КП «Благоустрій». Цим же рішенням затверджено план заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства і соціальної сфери до роботи в зимовий період 2022/2023 року.

Внесено зміни до 2 програм: благоустрою Нетішинської МТГ на 2020-2022 роки; військово-патріотичного виховання молоді та організації підготовки громадян до призову і служби в Збройних силах України Нетішинської МТГ на 2021-2025 роки.

Вісім питань порядку денного стосувалось широкої сфери житлових питань: включення житлових приміщень до фонду житла для тимчасового проживання громадян; надання громадянам приміщень з фонду для тимчасового проживання громадян та продовження терміну проживання в них; про квартирний облік.

Внесено зміни до попередніх рішень виконкому про порядок надання щомісячної адресної грошової допомоги медичним працівникам Нетішинської МТГ для часткового покриття за проживання в орендованому житлі та координаційної ради з питань охорони здоров’я при виконавчому комітеті - зміни стосувались персонального складу комісій.

Захисту прав дитини було присвячено 4 питання: встановлення піклування над неповнолітньою дитинною та призначення піклувальника; надання дозволу на укладення договору дарування приватної квартири, право користування якою має малолітня дитина.

Внесено зміни до міської програми «Турбота» на 2020-2022 роки. Пов’язані вони зі зміною коду класифікації виплат грошової допомоги з бюджету Нетішинської МТГ для  внутрішньо переміщених осіб.

Серед прийнятих рішень: затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на ІІІ квартал 2022 року; для 15 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування ( розмір її становить від 3 до 8 тис. грн.); про видалення зелених насаджень поблизу буд. №6 по просп. Курчатова та на території міста, відповідно до акта обстеження зелених насаджень; встановлено режим роботи 2 об’єктів тимчасової дрібнороздрібної торгівлі та ін.

Відділ з організаційних питань