Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

14 лис 2022

Сьогодні, 10 листопада, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 26 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади. 
Внесено зміни до попередніх рішень виконкому: про затвердження порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств; про порядок створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їхніх наслідків у Нетішинській МТГ; про упорядкування нумерації будівель на вулицях садибної забудови міста; про затвердження грошових добових норм витрат на харчування учасників спортивних змагань різного рівня та норм втрат для нагороджених переможців та призерів міських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів.
Вісім питань порядку денного значились як «житлові»: продовжено 2-ом громадянам термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян; про квартирний облік; надано мешканці Нетішина дозвіл на реєстрацію місця проживання у квартирі спільного заселення; надано громадянам житлові приміщення у гуртожитку; продовжено строки дії договорів найму 2-ох соціальних двокімнатних квартир; передано у приватну власність громадян 3 приміщення в гуртожитку. 
Серед прийнятих рішень: утворено аукціонну комісію для продажу будівлі розподільчих холодильників (рішення про проведення аукціону було прийнято міською радою); надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на фасаді буд № 9 по проспекту Незалежності; про видалення зелених насаджень на території міста, відповідно до акта обстежень (деревина буде передана для потреб добровольчого формування Нетішинської МТГ). 
На засіданні виконкому розглянуто 8 питань, що стосувались захисту прав дітей: надання статуту дитини, позбавленої батьківського піклування; встановлення опіки над малолітнім та призначення опікуна над ним; надання статусу дитини-сироти та ін.. 
Рішенням виконавчого комітету для 7 мешканців територіальної громади надано одноразову3 грошову допомогу на лікування в розмірі від 4 до 10 тис. грн.
Відділ з організаційних питань