Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДОБРІ СПРАВИ РОБЛЯТЬ ДОБРІ ЛЮДИ

19 лип 2022

У Нетішині знайшли прихисток майже 3 тисячі внутрішньо переміщених осіб - люди залишили свої рідні домівки, бо перебували в зоні бойових дій. Тимчасово наше місто стало для них другою домівкою.

Приємно, що серед внутрішньо переміщених осіб народжуються гарні ідеї робити корисні справи, як ознака вдячності нетішинцям за надане житло і допомогу. Прикладом цього є пост

у соціальних мережах Юлії Килосової з Краматорська, що на Донеччині.

Підтримаймо благодійну акцію!

«Добрий день! Мене звати Юлія Килосова, я з Краматорська Донецької області, наразі проживаю з донькою в Нетішині. Дуже вдячна цьому затишному місту за прихисток, його мешканцям - за теплий прийом! Мене дуже захоплює просто неймовірна підтримка і допомога нетішинців нашим захисникам!

Маю бажання в знак подяки зробити добру і корисну справу для міста і громади, впевнена, що не одна я маю таке бажання! Пропоную провести прибирання ВПО (внутрішньо переміщеними особами) узбережжя річки Горинь в парковій зоні, там дуже мальовничі краєвиди і затишні місця для прогулянок і відпочинку, але помітна потреба в прибиранні.

Є гарні приклади подібних заходів від наших співвітчизників в інших містах України і країнах світу. Давайте і ми зробимо! Разом ми сила!

Приєднуйтесь, хто має бажання і можливість!

Планую на четвер, 21.07, на 10.00. Зустріч на площі біля сцени.

Рукавички і пакети для сміття будуть в наявності.

Контактний телефон: 050 555 90 61»

Відділ з організаційних питавнь