Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДИТЯЧІ "РОЗВАГИ" - ЗНЕВАГА ДО ЛЮДСЬКОЇ ПРАЦІ

08 лис 2022

Останніми днями від дій юних вандалів неабияк страждає міський парк культури та відпочинку. "Господарюють" вони серед білого дня, в той час, коли інші познають "ази" знань.
Минулого тижня мешканець нашого міста співмав одного хлопчака, який разом з товаришами кухонним ножем безжалісно різав молоді деревця. Чоловік за руку привів його до працівників "Комфорту", ті викликали поліцію... Пояснення надавала вся компанія...
З болем, про те, як залюбки "розібралися" з криницею, яку так старанно облаштовували працівники КП "Комфорт", розповідає директор підприємства Марія Власюк. Комусь та локація аж надто заважала - у невідомому напрямку зникла корба, яку вирвано силою. Також незрозуміло для чого потрібно було трощити альтанку...
А сьогодні, 8 листопада, працівниця "Комфорту", яка здійснювала прибирання парку, застала "на гарячому" двох підлітків (згодом вияснилось, що один з них, якого впізнали, є дев'ятикласником одного з ліцеїв). Вони трощили стіл в альтанці... Керівництво ліцею вже знає про "подвиг" свого учня.
Що це? Особистий протест? То проти чого чи кого? Вияв неповаги до громади? Безвідповідальність та зневага до громадського майна?
Ми звикли завжди в усьому звинувачувати владу, не вимагаючи відповідальності від самих себе, від своїх дітей.
Будьмо небайдужими до праці тих людей, які роблять наше місто чистим та охайним. Це наш спільний дім і від кожного з нас залежить те, наскільки комфортно та затишно в ньому буде жити.
Відділ з організаційних питань