Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГЕННАДІЮ ГОРОХОВУ ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ «ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН МІСТА НЕТІШИНА»

14 лют 2022

 Сьогодні міський голова Олександр Супрунюк та  вручив почесному громадянину Нетішина Геннадію Горохову посвідчення та відповідний нагрудний знак.

Рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Нетішина»  було прийнято на 19 сесії Нетішинської міської ради, яка відбулась 11 лютого.

Геннадій Васильович Горохов добре знана в нашому місті людина. З 1988 року він працює тренером-викладачем з боротьби самбо та дзюдо Нетішинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ППО Хмельницької АЕС.  Більше 15 років був тренером чоловічої збірної команди України з боротьби самбо.

Заслужений тренер України. Імена десятків його вихованців добре відомі своїми спортивними досягнення не тільки в Україні, а й далеко за її межами. За 33 роки тренерської діяльності в КДЮСШ Геннадій Горохов підготував 4 заслужених майстри спорту України, 7 майстрів спорту України міжнародного класу, 44 майстри спорту України. Його вихованці здобули понад 80 медалей різного ґатунку на Кубках і чемпіонатах Європи та світу, Всесвітніх іграх з єдиноборств.

За підсумками національного рейтингу 2021 року федерації самбо України у десятці кращих - вихованець КДЮСШ Ярослав Давидчук. Заслужений тренер Геннадій Горохов посів сьому сходинку топ-10 найкращих тренерів України.

Відтепер наше місто має 11 почесних громадян.

Відділ з організаційних питань