Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВІТАЛІНА ВОЙТЮК ОТРИМАЛА ВІДЗНАКУ «GENIUS OLYMPIAD UKRAINE»

22 чер 2022

GENIUS Olympiad Ukraine» - це перша у світі ліцензійна національна Олімпіада геніїв, яка є відбором учасників з України до «GENIUS Olympiad Global». Це міжнародний конкурс шкільних проєктів з екологічних питань, що був заснований організацією «Terra Science and Education», а його партнером є Рочестерський технологічний інститут (США).

Для участі в олімпіаді школярі 8-11 класів пропонували власні проєкти у семи категоріях екологічного спрямування: «Наука», «Робототехніка», «Бізнес», «Музика», «Короткий фільм», «Мистецтво» та «Креативне письмо».

У червні 2022 року в Сполучених Штатах Америки пройшла церемонія нагородження переможців міжнародного конкурсу проєктів екологічного спрямування «Genius Olympiad» 2022. Українська збірна, складом у 77 учасників, виборола одразу 51 нагороду - 5 золотих медалей, 8 срібних, 14 бронзових, 23 нагороди честі.

Надзвичайно приємно, що почесну відзнаку «Genius Olympiad» вручили здобувачу освіти Нетішинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Віталіні Войтюк (керівник Наталія Яцюк ) у категорії науки, номінація «Екологія та біорізноманіття».

Віталіна Войтюк брала участь у Олімпіаді геніїв як вихованка гуртка «Екологія» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості.

Щиро вітаємо переможницю та її наставника з важливою перемогою! Не зупиняйтесь на досягнутому. Ваш світлий розум, ваша наполегливість та геніальність так необхідні нашій Україні!

Управління освіти