Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВІДЗНАЧЕНО СПОРТСМЕНІВ ТА ТРЕНЕРІВ

10 вер 2022

У п’ятницю, 9 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту, секретар міської ради Іван Романюк привітав з професійним святом спортсменів, тренерів та вчителів фізичної культури та вручив відзнаки.

Премією «За вагомий особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в Нетішинській міській територіальній громаді» в номінації «Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту» відзначено Петра Венгерця, призера чемпіонатів України з легкої атлетики, Дмитра Колобаєва, кандидата в майстри спорту з фехтування, призера чемпіонатів України, Анастасію Пурик, призерку чемпіонатів України з легкої атлетики.

У номінації «Кращий спортсмен з видів спорту, що не входять до олімпійської програми» - Ярослава Давидчука, бронзового призера чемпіонату світу серед юнаків з боротьби самбо, Богдана Цисара, чемпіона та срібного призера чемпіонатів України з боротьби самбо.

У номінації «Кращий спортсмен юніор, юніорка (юнаки, дівчата)» - Мирослава Єфремова, чемпіона України з кікбоксингу, Василя Сидора, чемпіона та срібного призера чемпіонатів України з боротьби самбо, Степана Гонтарука, чемпіона обласних змагань, учасника чемпіонатів України, бронзового призера Кубку України з боротьби самбо, Андрія Яворського, срібного призера чемпіонатів України з боротьби самбо.

У номінації «Кращий тренер» - Віталя Цисарука, заслуженого тренера України з фехтування.

У номінації «Кращий фахівець галузі фізичної культури і спорту» - Юрія Тюпкіна, інструктора-методиста з фізичної культури і спорту СК «Енергетик» ППО ВП ХАЕС, Валентину Дейкалюк, вчителя фізичної культури ліцею №4, Галину Бабаєву, заступника директора КДЮСШ ППО ВП ХАЕС, Тетяну Товстюк, інструктора з фізкультури ЗДО №7.

У номінації «Краща команда року» - волейбольна команда юнаків 2007 р.н. (тренер С. Штундер) – призер чемпіонату Хмельницької області , 4 місце чемпіонату України «Дитяча ліга».

Грамотами виконавчого комітету відзначені: Вікторія Сафронова, інструктор-методист з фізичної культури та спорту СК «Енергетик» ППО ВП ХАЕС, Олександр Васильчук, вчитель фізичної культури ліцею №1, Володимир Герасимчук, вчитель фізичної культури ліцею №1, Юлія Омельчук, вчитель фізичної культури ліцею № 4, Ірина Прут, вчитель фізичної культури ліцею № 3, Олександр Григорчук, вчитель фізичної культури ліцею №5, Наталія Федорчук, вчитель фізичної культури ліцею №2.

Відділ з організаційних питань