Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Відбулося чергове засідання виконкому

13 жов 2022

Сьогодні, 13 жовтня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На засідання було винесено 24 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.
Внесено зміни до бюджету Нетішинської МТГ на 2022 рік.
На засіданні виконкому прийнято рішення про затвердження чотирьох програм, а саме: «Про Програму благоустрою Нетішинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки», «Про програму природоохоронних заходів на території Нетішинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки», «Про програму розвитку земельних відносин Нетішинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки», «Про цільову соціальну програму реалізації молодіжної політики у Нетішинській міській територіальній громаді на 2023-2027 роки».
Рішеннями виконкому внесено зміни до чотирьох міських програм, передано на баланс КП НМР «Благоустрій» об’єктів Нетішинської міської територіальної громади, які перебувають у комунальній власності та матеріальних цінностей, у господарське відання. Також двома рішеннями надано дозволи на видалення зелених насаджень на території закладу дошкільної освіти та у районі будинку, що на вулиці Лісовій.
Серед прийнятих рішень: визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла у місті Нетішині в ІІІ кварталі 2022 року; надано згоду ЖБК «Лісовий 10» на улаштування кишені для тимчасової зупинки автомобілів на об’єкті благоустрою міста Нетішина; передано у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках, що належать до комунальної власності Нетішинської міської територіальної громади; неповнолітньому надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлено піклування над неповнолітнім, надано дозвіл на укладення договору дарування та дозволу на укладення договору оренди від імені малолітніх.
Для 16 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.
Відділ з організаційних питань