Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

БІЛЬШЕ 80 ОДИНИЦЬ ТЕХНІКИ ЗАКУПЛЕНО ДЛЯ ЗСУ ЗА КОШТИ ГРОМАДИ

10 сер 2022

Протягом 3-ох останніх днів Нетішинська міська територіальна громада відправила воїнам ЗСУ, які мужньо б’ють ворога на Бахмутському напрямку, серед них і нетішинці, – 3 автомобіля та квадроцикл. Закуплені вони за кошти місцевого бюджету. Один автомобіль заправлено пальним за кошти, зібрані волонтерським штабом «Нескорені».

З початку війни за кошти міської територіальної громади (станом на 9 серпня) закуплено 84 одиниці техніки (автомобілі, автобуси, квадроцикли), 20 рацій та17 тепловізорів на загальну суму 16 млн. 900 тис. грн.

«Потреба у техніці не зменшилась. Багато замовлень від наших хоробрих воїнів. У першу чергу відправляємо придбану техніку в ті військові частини, де служать мешканці нашої територіальної громади. Ми і надалі надаватимемо їм посильну допомогу. Разом з тим, нині переймаємося питанням, як допомогти нашим воїнам, коли прийде похолодання - робитимемо буржуйки. Їх потрібно буде багато. А, отже, і коштів, і матеріалу, і робочих рук. Якщо хтось хоче допомогти, будь ласка. Ми готові до співпраці», - зазначив міський голова Олександр Супрунюк.

Відділ з організаційних питань