Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

АДМІНКОМІСІЯ: НЕ НЕХТУЙТЕ ПРАВИЛАМИ БЛАГОУСТРОЮ

25 лип 2022

У п’ятницю, 22 липня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. На розгляд було винесено 24 справи про адміністративні правопорушення. Їхню левову частину (13) становили справи про порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою територій населених пунктів (ст. 152 КУпАП) - паркування авто на зелених насадженнях (газонах) та 1 справа про розкидання сміття (чоловік викидав сміття зі своєї квартири на прибудинкову територію). Рішенням адмінкомісії на осіб (водіїв), які вчинили правопорушення накладено адмінстягнення у вигляді штрафу, розмір його становить від 340 до 1360 грн.

Окрім цього, розглянуто 4 справи про порушення правил утримання котів і собак (ч. 1 ст. 154 КУпАП) - вигулювання собак без повідка і намордника. Власникам чотирилапих доведеться сплатити 340 грн штрафу.

На продавчиню магазину «Дана», яка продала алкогольний напій неповнолітньому (ч. 2 ст. 156 КУпАП), накладено штраф у розмірі 6 800 грн, а на чоловіка, який довів до сп’яніння неповнолітнього (ст. 180 КУпАП) - 102 грн.

Також на засіданні адмінкомісії було розглянуто адміністративні справи про порушення тиші в нічний час у населених пунктах (ст. 182 КУпАП), про самоуправство (ст. 186 КУпАП) - самовільне приєднання до електромережі, про порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями (ст.180 КУпАП) - в гуртожитку чоловік загромоздив кухню загального користування особистими речами та зіпсованими продуктами, про завідомо неправдивий виклик спеціальних служб (ст. 183 КУпАП). На осіб, які вчинили правопорушення, накладено адмінстягнення у вигляді штрафу.

Відділ з організаційних питань