Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

АДМІНКОМІСІЯ ЗА СВОЇ ВЧИНКИ ПОТРІБНО ВІДПОВІДАТИ

30 жов 2022

У четвер, 27 жовтня, відбулось чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Головувала на ньому заступник міського голови, голова комісії Оксана Латишева.
На розгляд порядку денного було винесено 11 адміністративних справ.
Рішенням адміністративної комісії накладено адмінстягнення в розмірі 340 грн на жінку за порушення правил утримання собаки (Порушення правил утримання собак і котів - ч.1 ст. 154 КУпАП); за неправдивий виклик поліції гаманець чоловіка зменшиться на 1190 грн (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб - ст. 183 КУпАП); по 85 грн штрафу доведеться сплатити двом чоловікам: одному - за викидання сміття зі свого городу на земельну ділянку сусіда (Самоуправство - ст. 186 КУпАП), іншому - за гучне слухання музики в нічний час ( Порушення правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях - ч. 1 ст. 182 КУпАП).
Розглянуто 3 адміністративні протоколи про паркування на зелених газонах (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – ст. 152 КУпАП). На осіб, стосовно яких складені адмінпротоколи, накладено адмінстягнення у вигляді штрафу – 340 грн та 680 грн.
Рішенням комісії розгляд 2 адміністративних справ перенесено на наступне засідання, а 1 направлено на доопрацювання.
Відділ з організаційних питань