Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

АДМІНКОМІСІЯ БІЛЬШЕ 10 ТИС. ГРН - ШТРАФ ЗА ПРОДАЖ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ДІТЯМ

14 лис 2022

На черговому засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради (головувала на ньому голова комісії, заступник міського голови Оксана Латишева) було розглянуто 3 адміністративні справи. Двох мешканців нашої громади притягнуто до відповідальності та застосовано адмінстягнення у вигляді штрафу.

Так, за паркування автомобіля на зелених газонах (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пункті - ст. 152 КУпАП) чоловік отримав 340 гривень штрафу.

Два адміністративних протоколи було складено на продавця магазину «Влад»: за продаж тютюнових виробів та продаж алкогольних напоїв неповнолітнім (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їхнього згорання - ч. 2 ст. 156 КУпАП). Жінці тепер доведеться сплатити 10200 гривень штрафу.

Відділ з організаційних питань