Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«КИПИТЬ» РОБОТА НА ШЕВЧЕНКА, 7

01 вер 2022

Біля буд. №7 по вул. Шевченка розпочались роботи по облаштуванню бруківкою прилеглої земельної ділянки. Роботи здійснює забудовник Олександр Миклуш.
Величезна калюжа поряд з будинком тривалий час неабияк дошкуляла не тільки мешканцям будинку, а й багатьом нетішинцям, адже на Шевченка, 7 розміщені різного роду заклади торгівлі, аптека, приватні стоматологічні кабінети і т.ін. З 2013 року, відколи було здано в експлуатацію будинок, в дощову погоду ні проїхати, ні припаркуватись, ні пройти.
З проханням допомогти вирішити питання облаштування даної території мешканці будинку неодноразово звертались до депутата міської ради Анатолія Олійника, який, в свою чергу, неодноразово озвучував ситуацію на пленарних засіданнях. Також було підтримано колегами-депутатами його відповідний депутатський запит.
У червні на розгляд міської ради надійшло звернення від ОСББ «Шевченка-7» з прохання надати згоду на одержання у комунальну власність земельної ділянки площею 0, 1100 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку. У зв’язку з недоцільністю одержання у комунальну власність зазначеної ділянки та зменшення надходжень до бюджету територіальної громади, рішенням міської ради було відмовлено у такому проханні. Натомість на пленарному засіданні міський голова Олександр Супрунюк пообіцяв знайти порозуміння у вирішенні цієї проблеми із забудовником Олександром Миклушем. Що і згодом було і зроблено.
Відділ з організаційних питань