Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНА ГРОМАДО!

10 вер 2022

З нагоди Дня фізичної культури і спорту щиро вітаю спортсменів, тренерів, фахівців галузі фізичної культури і спорту, прихильників фізкультурно-спортивного руху.

У Нетішинській МТГ мешкає понад 5 тисяч громадян, які займаються фізкультурно-оздоровчою діяльністю та майже 1200 – спортивною діяльністю на професійній основі. На місцевому рівні приділяється значна увага розвитку фізичної культури і спорту. Так, серед іншого, в рамках місцевої програми значно збільшилось фінансування, на 2022 рік воно передбачено в сумі майже 1,5 млн. грн.

У цей день бажаю всім міцного здоров’я, удачі, наполегливості, наснаги та перемог на вашому шляху. Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, сприяє розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції україського спорту заради здорового та щасливого майбутнього.

Нехай приклад вашої сили волі та нестримного бажання до досконалості буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту, взірцем для юних мешканців нашої територіальної громади.

Олександр Супрунюк, міський голова