Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

6 ЧЕРВНЯ– ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ

06 чер 2022

 

ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ!

Вітаю вас із професійним святом!

Засоби масової інформації відіграють важливу роль у розвитку нашої громади і держави загалом. Завдяки праці журналістів ми оперативно дізнаємося про важливі події суспільного та політичного життя, про визначні досягнення земляків, про непересічні випадки з життя звичайних громадян.

Вашу роботу не можна назвати легкою, окрім професійних умінь та навичок, вона потребує неабиякої сміливості та сили характеру.

Особливо неоціненною є професія журналіста сьогодні, коли в Україні триває повномасштабна війна з російським окупантом. Медіасфера - це потужний інструмент інформаційної війни. Під час війни журналістика стає професією небезпечною для самого журналіста, який перебуває в епіцентрі подій.

За три з половиною місяці війни загинуло під час виконання своїх професійних обов’язків більше 20 журналістів… Світла їм пам’ять!

Ми дивимось на світ і події вашими очима. Завдяки вашій праці оперативно отримуємо об’єктивну і правдиву інформацію. На вас покладена важлива місія - стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України.

Міцного здоров’я вам, натхнення, творчих здобутків в ім’я перемоги над російським агресором та утвердження демократичних принципів у державі.

Олександр Супрунюк, міський голова