Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

6 грудня – День Збройних Сил України ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ!

05 гру 2022

 Щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Це свято сильних, мужніх і сміливих людей. Служба в лавах Української армії – це не тільки професія, для більшості з вас – це справа всього життя. 
Сьогодні, коли в країні повномасштабна війна з московією, наші воїни заслуговують на найбільшу вдячність. Пишаємося кожним, хто захищає нашу державу. Завдяки ВАМ ми вистояли та продовжуємо боротися.
 Це ВИ, наші воїни, змушуєте панікувати російського агресора і гоните з нашої землі тих, хто вважав себе другою армією світу. Це ВИ тримаєте удар під шаленими обстрілами. Це ВИ вражаєте світ феноменальною стійкістю і військовим умінням. Це ВИ закриваєте нас собою від орди убивць, ґвалтівників та мародерів. Це ВИ - слава, гордість і міць країни.
 У цей день схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава! 
Тож шановні наші захисники! Прийміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних Сил України! Бажаю ВАМ мужності та відваги, незламності духу та вневненості в своїх силах. 
Ми дякуємо ВАМ! Ми віримо ВАМ! Чекаємо ВАС! Молимось за ВАС!
Слава Україні! Героям Слава!
Олександр Супрунюк, міський голова