Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

2 жовтня - День працівників освіти

02 жов 2022

2 жовтня - День працівників освіти

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

Щиро вітаю з вашим професійним святом. Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах і залишаються вірними покликанню вчителя все життя. Ваша праця – це запорука духовного зростання підростаючого покоління. Ви навчаєте дітей творчо мислити, пізнавати й опановувати світ, прищеплюєте їм життєві принципи та неоціненні скарби людських якостей, допомагаєте орієнтуватися у складному і мінливому сучасному світі. А також ви даруєте дітям своє тепло і любов.

Повномасштабна війна з росією докорінно змінила наше життя. Дякую вам, що в складних умовах було збережено освітню діяльність у нашій територіальній громаді. Педагогічними колективами було забезпечене якісне завершення навчального року, організовано фронт робіт з облаштуваннгя споруд укриття в закладах освіти. В умовах війни, завдячуючи вам, вчасно розпочався новий навчальний рік…

Приємно відзначити і те, що переважна більшість освітян є учасниками волонтерського руху. Ви активно допомагаєте нашим доблесним воїнам звільняти українську землю від агресора.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які перебувають на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість та знання зберегли та примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя. Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також додають у роботу сучасні новації.

Бажаю нам всім перемоги над рашистської ордою та мирного неба. Міцного здоров’я вам, творчого натхнення, мудрості і терпіння, впевненості у завтрашньому дні. Душа нехай буде наповнена невичерпним джерелом любові до дітей.

Олександр Супрунюк, міський голова