Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

1 жовтня – Міжнародний День музики

01 жов 2022

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ШАНУВАЛЬНИКИ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА!
Щиро вітаю з Міжнародним днем музики. Це свято знаходить палкий відгук в серці кожної людини.
Музика володіє великою силою впливу на людські душі, вона не старіє. Людське життя немислиме без неї, бо всюди з нами, супроводжує нас від народження й до смерті. Музика — це найдивовижніше і унікальне подання цього світу і всього того, що в ньому існує. Музика задає настрій, заспокоює, заряджає, надихає, збуджує, надає впевненості і сили.
У нашому місті живуть поціновувачі, прихильники музичного мистецтва та справжні професіонали своєї справи, які кожного дня прищеплюють любов до чарівного світу музики дітям, молоді та людям старшого віку. Впевнений, що наші представники музичного мистецтва втілять в життя всі свої творчі плани. Запорукою цього є знання досвідчених майстрів і невгамовна енергія молоді.
Бажаю вам мирного неба, натхнення, творчих успіхів і нових досягнень, мистецької жаги у серці та душі, здоров'я, радості та плідної праці на довгі роки. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани та творчі мрії, а кожен день вашого життя буде сповнений світлої музики, яка надихає до життєвих перемог.
Олександр Супрунюк, міський голова