Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОХОДЖЕННЯ МЕДИЧНИХ ОГЛЯДІВ АБІТУРІЄНТАМИ

14 лип 2021

КНП НМР "СМСЧ м. Нетішин" повідомляє, для того, щоб безкоштовно пройти медичний огляд, абітурієнт має отримати електронне направлення у сімейного лікаря та в реєстратурі особисто або по телефону Call-центру 067-447-80-40 записатися на прийом до відповідних фахівців. 
В результаті запису абітурієнт отримає інформацію про годину та день проходження медичного огляду. Якщо час або день не влаштовує особу, вона має право отримати дану послугу на платній основі, яка може надаватися лікарем поза межами виділеного часу на прийом, або все ж таки дочекатися свого запису і пройти медичний огляд безкоштовно. Ця практика існує майже у всіх розвинутих країнах світу, а на сьогоднішній момент впроваджена медичною реформою у всі лікарні нашої країни. 
Всі лікарі поліклініки, окрім проведення медичних оглядів, ведуть ще й прийом пацієнтів, які потребують допомоги, а не рідко і невідкладної, яка не може бути врахована при формуванні попереднього запису. Виходячи із цього, кількість проведених медичних оглядів на день лікарями буде обмежена і не зможе задовольнити бажання всіх охочих пройти «сьогодні та негайно», для цього й існує попередній запис. 
Взявши до відома зростання на даний період потреби в проходженні медичних оглядів, в тому числі й абітурієнтів, за рахунок додаткового фінансування, буде тимчасово збільшено години прийому окремих лікарів, про що буде повідомлено реєстратуру та Call-центру. 
При цьому варто звернути увагу на те, що алгоритм безкоштовного проходження медичного огляду залишається незмінним, а саме: отримання електронного направлення в сімейного лікаря та обов’язковий запис на прийом до спеціаліста поліклініки в реєстратурі або за телефоном 067-447-80-40 Call-центру. Бажаємо Вам міцного здоров’я!
За інформацією КНП НМР "СМСЧ м. Нетішин"