Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЯСКРАВУ КОНЦЕРТНУ ПРОГРАМУ, ФОТОКОНКУРСИ ТА ВИСТАВКИ ПІДГОТУВАЛИ ДО ДНЯ ВИШИВАНКИ В НЕТІШИНІ

21 тра 2021

20 травня, Всесвітній день вишиванки, запам’ятається мешканцям нашої громади насиченим на цікаві події та заходи. Дорослі і малі, молодь та люди старшого віку цього дня увібрались у вишиті сорочки. Сучасні, подаровані та власноруч створені – сотні нетішинців у найрізноманітніших вишиванках прийшли на навчання та роботу. 
В міському парку на всіх бажаючих чекали виставки творів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, які підготували з душею підготували працівники міського краєзнавчого музею, центральної публічної бібліотеки та художньої школи. Тоді як біля Палацу культури можна було полюбуватися вишиваними роботами виконаними нетішинцями в традиційному українському стилі. Комунальне підприємство «Агенція місцевого розвитку» розмістила креативну фотосушку з світлинами нетішинців у вишитих сорочках. Особливою популярністю користувалася тематична фотозона, яку створив колектив Палацу культури. У різних локаціях парку звучали голосисті співи народних колективів та етно мотиви від юних музикантів громади. 
Увечері на міській сцені були представлені виступ муніципального духового оркестру та яскрава святкова концертна програма. На початку концерту директор Палацу культури міста Нетішина Світлана Кириленко нагородила переможців фотоконкурсу «Вишиванка – етнічний код країни». У номінації «Народжені у вишиванці» – Софію Гаврилюк, Варвару Красовську та Анну Дідич. У номінації «Родинний оберіг» – родину Ваник-Шлапак, родину Кирилюк, родину Супрунюк. У номінації «Із скриньки моєї бабусі» – Ірину Кирилюк, Дарину Кондратюк та Катерину Сокол. Депутат міської ради, заступник голови ГО «Успішна молодь Нетішина» Анатолій Олійник вручив грамоти і подарунки трійці переможців онлайн марафону фото «VYSHYVANKA DAY 2021» – Анні Дідич, Соломії Крилович та родині Левонтюків.
Продовжили концертну програму солісти та творчі колективи нашої громади. Від малого до великого нетішинці прийшли на свято з гарним настроєм та бажанням весело та цікаво провести День вишиванки.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради