Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЮВІЛЕЇ ВОНИ СЕРЦЕ ВІДДАЮТЬ ДІТЯМ

30 бер 2021

Сьогодні, 26 березня, 15-річний ювілей святкує Нетішинський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. З цієї нагоди до закладу завітали Василь Мисько, заступник міського голови та Любов Оцабрика, керуючий справами виконкому. З їхніх вуст звучали щирі вітання, вони також вручили подяку та подарунок колективу, почесні грамоти і подарунки за наполегливу і самовіддану працю, високу професійну майстерність Інні Дмитрук, директору, Ользі Башинській, фахівцю з фізичної реабілітації, Юлії Опанасюк, практичному психологу.

Працівників центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю зі святом також вітали Валентина Склярук, начальник управління соціального захисту населення та її заступник Тетяна Янюк,Тетяна Гусак, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), представник шефів (транспортного цеху ВП ХАЕС), гості з обласного центру. Щирі вітання онлайн надіслали випускники (загалом 89 ) та батьки нинішніх вихованців (налічується 136). Приємно вразили своїми неординарними талантами і працівники центру реабілітації.

Багато теплих слів ювілейного дня було адресовано керівнику закладу Інні Дмитрук, яка незмінно очолює його з перших днів і як ніхто вболіває за його належне функціонування.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради