Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Ювілей кузні спортивних талантів

26 лют 2021

Цьогоріч 35-річний ювілей відзначає Нетішинська КДЮСШ ППО ХАЕС, яку очолює досвідчений керівник Леонід Кравчук. Спортивна школа була і залишається кузнею здоров'я, рекордів та спортивних традицій, а її вихованці прославляють  нашу громаду своїми успіхами на турнірах всеукраїнського та міжнародного рівнів. У закладі займається близько тисячі спортсменів під керівництвом фахових тренерів-викладачів.
У четвер, 25 лютого, до Нетішина завітали тимчасово виконуючий обов’язки президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін та голова профспілкової організації НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич, щоб виконати важливу місію. У великій залі Палацу культури Петро Котін разом з генеральним директором ХАЕС Андрієм Козюрою відзначили Почесними грамотами та подарунками колектив Хмельницької АЕС за дострокове підключення другого енергоблока ХАЕС до енергосистеми України після проведення планово-попереджувального ремонту. З нагоди 35-річчя спортивної школи Олексій Лич та голова профкому ВП ХАЕС Михайло Гук вручили грамоти, подяки та цінні подарунки тренерам КДЮСШ, які продовжують зрощувати спортивну еліту України. 
Від імені міського голови Олександра Супрунюка, депутатського корпусу та виконавчого комітету міської ради, привітати заклад, який виховав не одну плеяду талановитих спортсменів, завітав секретар міської ради Іван Романюк. За багаторічну самовіддану працю задля розвитку фізичної культури та спорту, професіоналізм, високі досягнення та з нагоди 35-річного ювілею Іван Васильвоич вручив грамоту та подарунок колективу спортивної школи. 
Гарний настрій винуватцям свята подарував Народний вокальний ансамбль «Зорепад».
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради