Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЩЕ ОДИН СУЧАСНИЙ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК ВІДКРИТО У НЕТІШИНІ

23 лип 2021

З гучними промовами і перерізанням урочистої стрічки, з гарним настроєм та спортивним азартом ветеранів футболу – саме так сьогодні, 23 липня, пройшло відкриття оновленого спортивного майданчика зі штучним покриттям на території спортивного комплексу Хмельницької АЕС, поблизу стадіону.
На урочисте відкриття спортивної локації завітала делегація ДП «НАЕК «Енергоатом» під керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки президента Петра Котіна, генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, заступник генерального директора з персоналу ВП ХАЕС Богдан Шмигельський, голова первинної проф¬спілкової організації Михайло Гук. До важливої події приєднався міський голова Олександр Супрунюк. Очільник міста подякував керівництву Енергоатома та Хмельницької АЕС за плідну співпрацю, підтримку та розвиток спорту в громаді, а також висловив надію, що цьогоріч в Нетішині буде відкрито ще одне мультифункціональне поле за сприяння народного депутата України Олени Копанчук.  
Першими випробували оновлений майданчик активні та спритні ветерани ФК «Динамо» Київ та команда ВП ХАЕС в міні-турнірі з футболу. Під відкритим небом футболісти показали віртуозну гру, високу майстерність та професіоналізм. Варто зазначити, що кошти на реконструкцію спортивної локації було виділено первинною профспілковою організацією ДП «НАЕК «Енергоатом» та ВП ХАЕС. На оновленому майданчику замінили основу під штучне покриття. Зокрема, проклали дренажні комунікації, завезли кварцовий пісок, встановили огороджувальні бар’єри та розмітили межі ігрового поля. Тренувальне поле зі штучним покриттям має розміри 35 на 65 м, а тому на ньому можуть одночасно проводити тренування кілька футбольних команд. 
Також в рамках робочого візиту делегація Енергоатома спільно з керівництвом міста та Хмельницької АЕС відвідали об’єкти соціальної інфраструктури ВП ХАЕС – спортивний комплекс і басейн, ознайомилися з оновленими приміщеннями та обладнанням, яке дозволяє якісно надавати послуги з оздоровлення працівників ХАЕС та мешканців нашої громади, виховувати здорове покоління, прищеплювати молоді любов до спорту та правильного способу життя. 
Відділ з організаційних питань