Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЩЕ НА КРОК БЛИЖЧЕ ДО ВІДКРИТТЯ У НЕТІШИНІ ФІЛІЇ ОБЛАСНОГО КАРДІОЦЕНТРУ

03 гру 2021

Сьогодні до КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» приїздив Андрій Кланца, заслужений лікар України, лікар-хірург серцево-судинний, керівник  комунального некомерційного підприємства Хмельницької обласної ради «Хмельницького обласного серцево-судинного центру» разом зі спеціалістами центру: заступником директора з лікувальної роботи, заступником директора з економічних питань, головною медичною сестрою, лікарем УЗІ.

Ними були оглянуті приміщення в будівлі медсанчастини, де розміщатиметься філія інтервенційної  хірургії обласного кардіоцентру.

Під час бесіди Андрія Кланци з директором КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» Василем Пословським, міським головою Олександром Супрунюком,  секретарем міської ради Іваном Романюком  обговорювались різного роду господарські, організаційні та кадрові  питання. 

Пройшла співбесіда з молодшим медичним персоналом та санітарками, які вивільняються з медсанчастини і можуть бути прийняті на роботу у філію кардіоцентру, та з тими, хто працює в медсанчастині, але бажає працювати у філії.  «З «вулиці» нікого не беремо», - зауважив Василь Пословський.

Цього ж дня Андрій Кланца в приймальному відділенні провів огляд пацієнтів.

 Відділ з організаційних питань