Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШКОЛИ ГРОМАДИ ГОТОВІ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

19 сер 2021

До початку нового навчального року залишаються лічені дні. І поки малеча відпочиває на літніх канікулах, адміністрації шкіл спільно з технічним персоналом та батьківським загалом проводять ряд робіт для забезпечення школярів усім необхідним. Вдосконалений шкільний дизайн, різноманітні варіанти організації навчального простору в класі, використання мобільних робочих місць, які легко трансформуються для групової роботи, сучасне медійне обладнання – заклади загальної середньої освіти Нетішинської громади активно готуються до 1 вересня.
Учора, 18 серпня, з метою огляду готовності закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року, робочою групою на чолі з заступником міського голови Василем Мисько було проведено об’їзд шкіл громади, щоб на власні очі побачити на якому етапі знаходяться ремонті роботи. Відтак, заклади до нового навчального року фактично готові. У ході роботи комісія оглянула адміністративні приміщення, класні кімнати, харчоблоки, пришкільні території. 
За період літніх канікул за кошти державного та міського бюджетів вдалося виконати значний обсяг робіт, створити комфортні умови для навчання школярів. Особливу увагу спеціалістів було звернено саме на облаштування класів для першачків. Кабінети облаштовані у новому стилі, придбані сучасні меблі-трансформери, облаштовані зони тиші і відпочинку для малечі, замінені світильники у кабінетах та в коридорах, замінено лінолеум, закуплено безліч цікавих інтелектуальних ігор, створені креативні класні куточки. Окрім того, у ЗОШ №2 влаштовано систему блискавкозахисту будівлі, у Нетішинському НВК завершено капітальний ремонт будівлі (замінено 50 вікон на металопластикові) та розпочаті роботи по облаштуванню сучасного спортивного майданчика.
Наприкінці огляду закладів начальник управління освіти виконкому міської ради Ольга Бобіна дякувала директорам та працівникам за виконану роботу та бажала гарного початку нового навчального року. 
Відділ з організаційних питань