Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Шахрайства та карантинні обмеження обговорювали на робочій зустрічі 

06 кві 2021

Сьогодні, 6 квітня, за ініціативи начальника відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції Андрія Кондратюка відбулася робоча зустріч із представниками виконавчого комітету міської ради. На зустрічі були присутні секретар міської ради Іван Романюк, заступник міського голови Оксана Латишева, керуюча справами виконкому міської ради Любов Оцабрика та представник відділу правового забезпечення Наталія Брянчик. 
Андрій Кондратюк повідомив присутніх, що останнім часом в громаді зросла кількість шахрайств. Громадяни все частіше стають жертвами шахраїв, які входять в їхню довіру, щоб заволодіти коштами, дорогоцінними речами, майном. Відтак, правоохоронці проводять інформативну кампанію з профілактики шахрайства. Зокрема, аби проінформувати населення про поширені шахрайські афери та надати поради, які допоможуть громадянам уникнути шахрайських пасток поліцейські спільно з волонтерами роздають інформаційні листівки, аудіо попередження звучать в місцевих магазинах та перукарнях, а також тематичні пам’ятки розміщені в публічних місцях. 
Також присутні обговорили питання щодо контролю за виконанням обмежень «червоної» зони на території Нетішинської громади. Під час посиленого карантину плануються спільні рейди правоохоронців, працівників відділу економіки та відділу з питань цивільного захисту населення серед підприємців.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради