Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

21 лис 2021

21 листопада ми разом з усією країною відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день увібрав у себе доленосні події історії України: 2013-го року - Революцію Гідності та 2004-го - Помаранчеву революцію. Вони дали старт формуванню нового загону Героїв, підняттю патріотичної свідомості, скинули кайдани поневолення та покори злочинному режиму, відкрили можливість жити в новій демократичній державі.
У цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави під час Революції Гідності. Ми не маємо морального права забути подвиги учасників АТО/ООС, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення.
Низко вклоняємось героям Небесної Сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їхній подвиг є неоціненним для України.
Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.
Слава Україні!