Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ СТАРОГО КРИВИНА!

08 лис 2021

День села – це свято, яке єднає всіх його жителів – членів нашої Нетішинської міської територіальної громади. Це свято пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє Старого Кривина. Історія села є часточкою історії нашої держави, яку творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щиро вітаю вас з Днем села!
Більше 2-х років роки Нетішин і Старий Кривин є однією територіальною громадою. Сьогоднішні успіхи Старого Кривина – це, перш за все, успіхи його жителів, успіхи всієї міської територіальної громади.
Вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села, закладається його майбутнє та зберігається його історія. Ви своєю згуртованістю, активністю та небайдужістю продемонстрували своє неабияке бажання розвитку Старого Кривина та належного благоустрою.
Я вірю в те, що Старий Кривин стане найгарнішим українським селом і приваблюватиме своїми історичними родзинками не тільки українських туристів…
Від щирого серця й від усієї душі зичу усім вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання.
З повагою Олександр Супрунюк, Нетішинський міський голова