Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ!

13 жов 2021

Щиро вітаю з нагоди Дня захисників і захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

            У цей день дякуємо всім, хто причетний до захисту України, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю  від агресора на сході України. Всім волонтерам, які стали «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за Українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу. У цей день низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю.

            Шановні захисники та захисниці України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай у вашому житті панує мир, радість і достаток. А всім вам нехай Господь дає довгих років життя, невичерпної сили духу, нехай  рідні підтримують вас та надихають на нові звершення в ім’я вільної та незалежної України!

 Слава героям! Слава Україні!

З повагою міський голова Олександр Супрунюк