Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Чергове засідання комісії по наданню поворотної фінансової допомоги для підтримки і розвитку житлового фонду міста Нетішина

29 бер 2021

У четвер, 26 березня 2021 року, в приміщення хабу відбулося чергове засідання комісії по наданню поворотної фінансової допомоги для підтримки і розвитку житлового фонду міста Нетішина. Очолює комісію Олена ХОМЕНКО, перший заступник міського голови, а до складу входять: Іван РОМАНЮК, секретар міської ради Тетяна ДЕМЕДЮК директор КП НМР «Агенція місцевого розвитку» та голови ОСББ – Наталія ДОБРОВОЛЬСЬКА, Галина ГРИГОР’ЄВА, Валентина КУЗЬМІНЧУК, Василь СКРИПНЮК, Наталія ШВЕЦЬ, представник ОСББ.

      Комісією розглянуто 6 заявок, які були подані ОСББ «Шевченка 18 Нетішин», ОСББ «Миру 14 Нетішин», ОСББ «Варшавська 5»,
ОСББ «Шевченка 2 Нетішин», ОСББ «Миру 3 Нетішин», ОСББ «Миру 10 Нетішин».
      Після розгляду документації прийнято рішення про надання 3 ОСББ поворотної фінансової допомоги
 на загальну суму 194 тис. 00 грн. Ці кошти будуть спрямовані на поточний ремонт асфальтобетонного покриття на поточний ремонт двох під’їздів (2-й і 3-й) багатоквартирного будинку (штукатурка стін, фарбування панелей, побілку стелі. Крім того, відновлення перил, ремонт відкосів та сходових майданчиків, заміна поштових скриньок, укладання кабелів в короби) (ОСББ «Шевченка 18, Нетішин»,), на комплекс робіт, спрямованих на заміну, відновлення та модернізацію системи водопостачання та центрального опалення у зв’язку з їх фізичною зношеністю (ОСББ «Миру 14 Нетішин»), на приведення вимощення у належний технічно справний стан, відповідно до Правил жилих будинків та прибудинкової території, продовження терміну експлуатації (ОСББ «Варшавська 5»),

      Також прийнято рішення про надання 3 ОСББ по поворотної фінансової допомоги у разі виділення коштів з бюджету Нетішинської міської ради на черговій сесії Нетішинської міської ради. КП НМР «Агенція місцевого розвитку». Ці кошти будуть спрямовані на на косметичний ремонт під’їздів (1-й і 2-й) та вхідних груп до багатоквартирного будинку (штукатурка стін, фарбування панелей, побілку стелі. Крім того відновлення перил, ремонт відкосів та сходових майданчиків, укладання кабелів в короби, ремонт вхідних груп до під’їздів) (ОСББ «Шевченка 2 Нетішин»), на відновлення естетичного вигляду під’їздів, відновлення цілісності конструктивних елементів (зароблення тріщин на сколів стін та стелі), заміна поштових скриньок, встановлення коробів для кабельної продукції (ОСББ «Миру 3 Нетішин»), на комплекс робіт, спрямованих на заміну відновлення та модернізацію системи водопостачання та центрального опалення у зв’язку з їх фізичною зношеністю (ремонт системи холодного, гарячого водопостачання і центрального опалення), (ОСББ, Миру 10 Нетішин).

      Загалом на сьогоднішній день через «Револьверний фонд» надано поворотну фінансову допомогу для 4 ОСББ.  3 ОСББ, чекають на виділення коштів з бюджету Нетішинської міської ради.